Interieuradvies Eengezinswoning Delfgauw

Familie Landzaad heeft hun bestaande woning in Delfgauw laten verbouwen en daar hoort een nieuw interieur bij! De oude meubelen gingen weg, dus moest alles nieuw worden ingekocht.

Ruimte met pit

Vanuit de meegegeven plattegrond en de inspiratie foto’s hebben wij een 3D advies op maat gemaakt. Het gezin van vier wilde graag een heerlijke loungebank en een eettafel waar lekker aan gedineerd kon worden. Overigens moest er wel genoeg ruimte over blijven voor de kinderen om te spelen.

Na de presentatie waren wij het unaniem overeen dat dit het moest worden! De Delia eetkamertafel is het eerste pareltje wat je tegen komt bij binnenkomst. Gecombineerd met de Lucarno eetkamerstoelen in een zachte bruine tint welke samensmelten met de gouden accenten van de eettafel en hanglamp.

Een blik verder en je ziet het Blackbone dressoir, welke niet alleen ideaal is voor de opbergruimte maar ook perfect past in het plaatje van de woning.

De grootte Firenca loungebank in de stof Napels light Grey steekt af tegen de donkerblauwe muur waardoor deze lekker opvalt. De rug kussens zijn voorzien van een ruitjes motief maar kunnen ook omgedraaid worden naar een glad rug kussen. Op deze manier kun je spelen met de sfeer en look van de ruimte, zonder veel te hoeven veranderen!

Het marmer van de eettafel en salontafel zorgt voor een luxueuze effect welke wordt gecombineerd met de warme tinten van de eetkamerstoelen, het goud in de accenten van meubelen de contrasterende kleuren van donkerblauw en groen welke de ruimte wat meer pit geeft!

“Er wordt onwijs goed naar je geluisterd. Kiki heeft onze woning helemaal naar ons zin gemaakt. Wij zijn super blij en raden dit iedereen aan!”

Gerelateerde berichten