Verzending en levering

De meubelen van het Meubel & Slaaphuys zijn verkrijgbaar in onze showroom in Delft en zijn ook online te bestellen via deze website.

Is het product op voorraad, dan kan u deze direct meenemen, of thuis laten afleveren. Wanneer het product besteld moet worden, kun u ervoor kiezen het product op te halen. (ma. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur) Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk om het product bij u thuis te laten bezorgen.

Veel kleinere artikelen worden gratis in Nederland en België thuis afgeleverd via de pakketdienst.
Bezorgkosten Nederland meubel koerier vanaf € 50,-
Bezorgkosten België meubel koerier vanaf € 100,-
Bezorgkosten Duitsland meubel koerier op aanvraag!
(Producten waar “gratis verzending” staat worden uiteraard gratis thuis afgeleverd)

Waarom wordt er niet gratis thuisbezorgd?

Wanneer u kiest om uw bestelling zelf op te komen halen, betaal u in de prijs niet voor gratis thuisbezorgen.

Wat kun u verwachten van onze eigen bezorgdienst via de winkel:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. Ook nemen wij het restafval direct mee als alles volledig naar wens is reken u af. Dat kan contant, maar ook via ons mobiele PIN apparaat (Let op: bij bestellingen via de webshop worden de artikelen bij de deur afgeleverd.(of anders vermeld) Onze bezorgers bezorgen tot maximaal de tweede verdieping).

Let op: denk eraan dat het uw verantwoordelijkheid is om te controleren of het pakket door deuren en trappen passen voor u een bestelling plaatst. Wanneer het pakket niet door de deur, lift of het trappenhuis past, zullen de goederen aan de deur worden afgegeven. Vermeld dit duidelijk bij de bestelling.