Mart Visser

De prijs moet net zo indrukwekkend zijn als het karpet zelf.”

Modeontwerper Mart Visser heeft met het maken van schilderijen, sculpturen en installaties al acht jaar een tweede grote passie… Vloerkleden! 

Een serie abstracte schilderijen en materialen uit de natuur waren een bron van inspiratie voor Mart Visser. In zijn atelier in Zuid-Frankrijk is hij puur intuïtief gaan experimenteren met structurenreliëf, kleurverloop en veroudering en vormde zo de basis voor het label ‘Mart Visser Carpets’.

De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print. De exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden is verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt, zoals rond, vierkant als rechthoekig. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. De abstracte wijze waarop deze vloerkleden gemaakt worden is een expressie van een waar fabric artwork.

Welke interieurstijl je ook hebt, binnen de Mart Visser collectie vind je altijd een perfecte match die jouw interieur nog stijlvoller maakt.

Mart Visser: “Meestal schilder ik ruige en abstracte hoofden die contrasteren met de modernistische en fijne belijning van mijn Haute Couture ontwerpen. Voor de ‘Mart Visser Carpets’ zijn het kleurenpalet en de dynamische diversiteit aan materialen de enige overlappingen met mijn couture collecties. Daarbij kenmerken de designs zich door hoogte- en laagte-contrasten in ton-sur-ton of juist contrastrijke kleurcombinaties.”   

“Je kunt deze lijn daarom alleen in onze showroom bestellen.”

De collectie vloerkleden van het label ‘Mart Visser Carpets’ is te bezichtigen en te bestellen in onze showroom. Daar wij de exclusiviteit van deze lijn bewaren, kunnen deze niet online besteld worden. De vloerkleden passen perfect bij de meubelcollecties in onze 4000m2 showroom. Zo krijgt de collectie een uniek karakter, passend bij onze Meubel & Slaaphuys look en stijl.