MondiArt Schilderijen

Inspired by the world, made in the Netherlands.”

Ken je dat: Het gevoel dat er iets mist… de muren zijn leeg en je mist de warmte van een eyecatcher. Omdat dit merk voor iedereen een wauw-effect aan de wand willen creëren heeft MondiArt alles wat je zoekt!

In de jaren 90 is in Eindhoven MondiArt opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een grote kunsthandelaar. De kunststukken worden in Eindhoven gemaakt en wordt over de hele wereld verstuurd.

Kunst gaat niet alleen over functie, maar vooral over vorm en gevoel. Een kunstwerk kan objectief niet mooi zijn, maar bevat altijd je eigen interpretatie en kijk op het leven. Door het toevoegen van emotie krijgt je interieur vorm en dat is precies het doel en de missie van MondiArt. 

Het Mondi Art team bestaat uit echte ambachtslieden, die zich volledig toeleggen op het vinden van inspiratie over de hele wereld. Hierbij wordt intensief samengewerkt door internationale kunstenaars, designers en fotografen. 

“Je kunt deze lijn daarom alleen in onze showroom bestellen.”

MondiArt heeft een oneindige collectie aan schilderijen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwart-wit foto, een kleurrijk modern canvas of een wanddecoratie op aluminium of metaal: in het assortiment van MondiArt vind je het allemaal. De schilderijen zijn alleen te bezichtigen en te bestellen in onze showroom. Het assortiment schilderijen in onze showroom zijn passend bij onze Meubel & Slaaphuys look op basis van onze verschillende interieurstijlen.