Light & Living

We laten ons inspireren door de wereld om ons heen.”

Een dynamisch merk met passie voor verlichting en woondecoratie, zelfs voor de allerkleinste details en voor een eerlijke prijs.

Het merk Light & Living houdt zich bezig met de laatste woontrends van nu en kenmerken zich door hun unieke én betaalbare verlichting en decoratie. Zo reizen zij de hele wereld rond op zoek naar de mooiste woondecoratie. Tijdens deze reizen ontwikkelen zij unieke producten. Light & Living laat zich inspireren door: “de wereld om ons heen”. Het merk is zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. 

Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: “Het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat we geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Een wereld vol inspiratie op woongebied met verlichting en woonaccessoires.”  

“Je kunt deze lijn daarom alleen in onze showroom bestellen.”

Light & Living is een snel wisselende en brede collectie in verschillende woontrends en interieurstijlen. Daar wij het assortiment aan woondecoratie wekelijks aanvullen, zijn de woonaccessoires alleen te bezichtigen en te bestellen in onze showroom. Passend bij onze Meubel & Slaaphuys look en stijl