PUUUR

“Als iets niet perfect is, is het niet goed genoeg”

“De eerste stappen naar luxe en gemak die beginnen thuis. De meest vertrouwde plek.”

2015, twee vrienden voor het leven beginnen een meubelspuiterij. Al snel groeide de spuiterij uit tot een groot succes. In 2018 was het tijd voor de volgende stap: een hoogwaardige meubelmakerij. Het begon met een paar salontafels voor enkele winkels in de regio, maar ontwikkelde zich snel naar volledige collecties geleverd door heel het land. In 2021 zette PUUUR voeten aan de grond op de particuliere markt. Bij die stap werd in mei 2021 een nieuw Experience Center geopend in Purmerend van ruim 650 m2.

Inmiddels is PUUUR niet zomaar een meubelmakerij. PUUUR is Nederlands vakmanschap en design. Meubelen met een statement. Een exclusieve handgemaakte beleving.

Van een wandkast tot een salontafel of juist een compleet interieur.
Helemaal aangepast aan jouw levensstijl.
Dat staat bij PUUUR centraal.

“Je kunt deze lijn daarom alleen in onze showroom bestellen.”

Meubelen maken kan PUUUR als de beste, maar ze gaan nog een stapje verder. Naast hun vaste assortiment, wat geheel naar wens is samen te stellen, leveren zij ook maatwerk. Samen met onze interieurdesigner kunnen zij het meubel vormgeven naar wens. Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen. De meubelen worden in hun eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak. Een enorme hoeveelheid passie en persoonlijke aandacht vind je terug in elk ontwerp. Daarom is deze collectie alleen te bezichtigen en te bestellen in onze showroom. Passend bij onze Meubel & Slaaphuys look en stijl