SILK-KA Flowers

Laat je meevoeren op een romantische vlucht naar het kloppende hart van Silk-ka Flowers.”

Incognito, Laten we ontsnappen…jij en ik alleen!

Het Nederlandse merk Silk-ka werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door de zoon van een jonge bloemist. Hij zette een gedurfde stap in het ontwerpen van levensechte, zijden kunstbloemen, kunstbomen en kunstplanten. Silk-ka is inmiddels een internationale marktleider op het gebied van hoogwaardige kunstbloemen en -planten geworden. 

Ieder seizoen brengt het merk weer een prachtige collectie uit dat is aangepast naar de tijd van het jaar. Deze collecties zijn altijd handgemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierbij wordt ieder detail, van stof tot vorm, gecontroleerd. Daardoor ben je verzekerd van levensechte kunstbomen en -planten die een leven lang meegaan. Ze zullen nooit verwelken!

Laat je verleiden door stijlvolle tinten, zo zacht waardoor je bijna smelt. maak je klaar voor de entree van fluweelzachte en glanzende bloemen in krachtige chique kleuren. Zo levensecht en mooi dat je de natuur bijna kunt ruiken. . Een kleurrijke bloemenzee alsof we omarmt worden door het warme gevoel van thuis komen…

“Je kunt deze lijn daarom alleen in onze showroom bestellen.”

De collectie Silk-Ka Flowers is te bezichtigen en te bestellen in onze showroom. Wij bewaren de exclusiviteit van deze lijn, De flowers worden altijd handgemaakt en volgens de hoogste kwaliteitsnormen gewaarborgd. Hierbij wordt ieder detail, van stof tot vorm, gecontroleerd.  Wij nemen per seizoen een compleet assortiment af, passend en gestyled bij onze Meubel & Slaaphuys meubelcollecties.