Over ons

Voel je bij ons thuis en wij zullen samen “van jouw huis een thuis maken”

Wat in 2009 begon als kleine 600m² woonwinkel met vader Rob, moeder Andrea en dochter Ashley zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een 4000m² woonwinkel vol inspiratie en hebben wij ons langzaam omringt met een compleet team met ieder zijn expertise uit het vakgebied. Door onze samenwerking en passie voor de woonbranche zijn wij als team gevoelsmatig “een grote familie” geworden.

 


Een showroom vol luxe meubelcollecties

Meubel & Slaaphuys is inmiddels uitgegroeid tot 4000m² showroom vol wooninspiratie en wij zijn trots met hoe we je mogen verwelkomen.

De showroom staat vol luxe meubelcollecties van het merk Richmond Interiors, kwaliteitsbanken van het unieke concept UrbanSofa en een ruim assortiment aan exclusieve complete boxspings.

Home & Deco is onze “Shop in Shop” binnen onze showroom, hier vind je een oase aan accessoires van de merken Light & Living, Richmond Interiors, Ijsbrand Home , By-Boo en Silk-ka flowers.

Bestellingen worden door onze collega’s van het bezorgteam geleverd en gemonteerd, zo houden we het persoonlijk, wij werken graag met korte lijntjes.

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Maak kennis met ons team

 

Rob Directeur

Ik geniet er elke dag weer van als ik de winkel zie binnenstromen met gezellige klanten die op zoek zijn naar interieur items. Geen dag is voor mij hetzelfde, naast dat ik het fantastische team begeleid houdt ik mij bezig met het monitoren en optimaliseren om Meubel & Slaaphuys tot een hoger niveau te tillen.

Ashley Commercieel Directeur

Met plezier en passie werk ik elke dag aan de ontwikkeling en toekomstvisie van Meubel & Slaaphuys. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle Commerciële afdelingen en is het een feest om met een ambitieus team aan een toekomst te bouwen.

Andrea Financieel Directeur

In 2009 hebben Rob en ik samen de deuren van Meubel & Slaaphuys geopend en sloot onze dochter Ashley zich 1 jaar later aan binnen het bedrijf. Inmiddels zijn wij uitgebreid met een waanzinnig team waarbij ik me voornamelijk bezighoudt met de financiële administratie welke ik na al die jaren nog elke dag met plezier en een glimlach doe.

Emma Office Manager

Dagelijks sta ik voor jullie klaar om de allerbeste en de snelste service te verlenen. Ik word enthousiast van klanten die ik blij kan maken met een geboden oplossing, hier ligt dan ook mijn passie!

Kiki Interieuradviseur

Met mijn enthousiasme voor het vak ben ik dol op het omtoveren van interieurs. Met een glimlach biedt ik persoonlijke aandacht en gebruik ik mijn creativiteit optimaal om van jouw woning een droomwoning te maken

Priscilla Verkoop Specialist

Mijn passie is uitgegroeid tot mijn werk. Ik vind het geweldig om mensen bij te staan bij het kiezen van een nieuwe bank of het samenstellen van een compleet interieur. Met een positieve instelling ga ik elke dag aan de slag. Voel je vrij om langs te komen in onze showroom, ik sta klaar om je met plezier te helpen!

Charlotte Content Creator

Met mijn creativiteit en enthousiasme voor de marketingbranche zorg ik iedere dag voor nieuwe, inspirerende content voor Meubel & Slaaphuys. Ik hoop hierbij mensen te prikkelen om eens gezellig langs te komen in onze mooie showroom en ze te voorzien van de nieuwste trends & ontwikkelingen binnen en buiten dit bedrijf.  

Glenn Logistiek Manager

Als Logistiek Manager begeleid ik de bezorgers, neem ik contact op met de klant zodra we een afspraak kunnen maken voor levering en help ik mee met het aanpassen van de showroom. Het leuke van mijn werk is dat het elke dag anders is.

Kaylee Verkoop Adviseur

“Ieder weekend sta ik klaar om jullie een warm welkom te geven. Met al mijn enthousiasme help ik met het inrichten van nieuwe ruimtes waar u blij van wordt!”

Andreas Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker van Meubel & Slaaphuys  zet ik elke dag mijn schouders eronder om ervoor te zorgen dat de meubels op tijd worden bezorgd en netjes worden afgeleverd. Met oog voor details, humor en vakmanschap zet ik de klant op nummer één!