Voel je bij ons thuis en wij zullen samen
“van jouw huis een thuis maken”

Wat in 2009 begon als kleine 600m² woonwinkel met vader Rob, moeder Andrea en dochter Ashley zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een 4000m² woonwinkel vol inspiratie en hebben wij ons langzaam omringt met een compleet team met ieder zijn expertise uit het vakgebied. Door onze samenwerking en passie voor de woonbranche zijn wij als team gevoelsmatig “een grote familie” geworden.

Een showroom vol luxe meubelcollecties

Meubel & Slaaphuys is inmiddels uitgegroeid tot 4000m² showroom vol wooninspiratie en wij zijn trots met hoe we je mogen verwelkomen.

De showroom staat vol luxe meubelcollecties van het merk Richmond Interiors, kwaliteitsbanken van het unieke concept UrbanSofa en een ruim assortiment aan exclusieve complete boxspings.

Home & Deco is onze “Shop in Shop” binnen onze showroom, hier vind je een oase aan accessoires van de merken Light & Living, Richmond Interiors, Claudi Cushions en Silk-ka flowers.

Bestellingen worden door onze collega’s van het bezorgteam geleverd en gemonteerd, zo houden we het persoonlijk, wij werken graag met korte lijntjes.

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Emma

Aftersales (Customer Care)


Dagelijks sta ik voor jullie klaar om de allerbeste en de snelste service te verlenen. Ik word enthousiast van klanten die ik blij kan maken met een geboden oplossing, hier ligt dan ook mijn passie!

Aline

Marketing en Social Media Manager


Als marketing en social media manager zorg ik ervoor dat er iedere dag weer nieuwe inspirerende content online komt. Daarnaast houdt ik mij bezig met de website en behoudt ik het contact met influencers. Het leukste aan mijn werk vindt ik dat het afwisselend is en ik mijn creativiteit kwijt kan.

Ashley

Commercieel Directeur


Met plezier en passie werk ik elke dag aan de ontwikkeling en toekomstvisie van Meubel & Slaaphuys. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle Commerciële afdelingen en is het een feest om met een ambitieus team aan een toekomst te bouwen.

Lisette

Stylist


Met mijn passie voor interieur ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het heerlijk om mensen te adviseren en tips te geven, om hun huis als een thuis te laten voelen. Ik hou ervan om in de showroom bezig te zijn met het integreren van nieuwe collecties, en het afstylen van de ruimtes.

Kiki

Interieuradviseur


Met mijn enthousiasme voor het vak ben ik dol op het omtoveren van interieurs. Met een glimlach biedt ik persoonlijke aandacht en gebruik ik mijn creativiteit optimaal om van jouw woning een droomwoning te maken

Andrea

Financieel Directeur


In 2009 hebben Rob en ik samen de deuren van Meubel & Slaaphuys geopend en sloot onze dochter Ashley zich 1 jaar later aan binnen het bedrijf. Inmiddels zijn wij uitgebreid met een waanzinnig team waarbij ik me voornamelijk bezighoudt met de financiële administratie welke ik na al die jaren nog elke dag met plezier en een glimlach doe.

Rob

Directeur


Ik geniet er elke dag weer van als ik de winkel zie binnenstromen met gezellige klanten die op zoek zijn naar interieur items. Geen dag is voor mij hetzelfde, naast dat ik het fantastische team begeleid houdt ik mij bezig met het monitoren en optimaliseren om Meubel & Slaaphuys tot een hoger niveau te tillen.

Priscilla

Verkoop Specialist


Ik begin de dag vaak met een lekker kopje thee waar ik me vol positieve energie klaarstoom voor een leuke dag om jullie zo goed mogelijk te adviseren. Ben jij opzoek naar een nieuwe bank of gehele inrichting? Ik help je graag!

Tess

Verkoop Specialist


Ieder weekend sta ik klaar om jullie een warm welkom te geven. Met al mijn enthousiasme help ik met het inrichten van nieuwe ruimtes waar jij blij van wordt!

Glenn

Logistiek Manager


Als Logistiek Manager begeleid ik de bezorgers, neem ik contact op met de klant zodra we een afspraak kunnen maken voor levering en help ik mee met het aanpassen van de showroom. Het leuke van mijn werk is dat het elke dag anders is.

René

Logistiek Medewerker


Als Logistiek medewerker van Meubel & Slaaphuys kom elke dag met een glimlach naar mijn werk toe, samen met mijn collega rijden wij door het hele land om elke klant van die dag hun nieuwe prachtige meubels te komen bezorgen. Ik neem mijn taak uiterst serieus en denk graag met de klant mee. U blij, ik blij!

Robin

Logistiek Medewerker


Als Logistiek Medewerker kom ik dagelijks door het hele land bij nieuwe en bestaande klanten. Ik denk oplossingsgericht met de klant mee en steek graag m'n handen uit de mouwen. Samen met mijn collega streef ik ernaar elke klant met een voldaan gevoel achter te laten met hun prachtige nieuwe spullen! Klanttevredenheid staat bij mij vooraan!