Interieuradvies Appartement Pijnacker

Voor dit interieuradvies mochten wij een bestaand appartement in Pijnacker inrichten waarbij rust en warmte een must was voor de klant. Bij deze woning mochten wij de gehele ruimte ontwerpen en afstijlen met prachtige accessoires.

 

Bij dit ontwerp hebben we gekozen voor ronde vormen. Hiermee kun je strakke lijnen doorbreken en speelsheid toevoegen. Voor de eethoek hebben we dan ook gekozen voor de ronde Thom eetkamertafel. Het maakt het dineren nog gezelliger, omdat je iedereen tijdens het eten aan kan kijken. In combinatie met de zachte Fallon eetkamerstoelen in bouclé stof kun je heerlijk lang na tafelen met familie of vrienden. Achter de eetkamertafel staat de Oakura sidetable met de Maevy spiegel. Boven de eetkamertafel hangt de schitterende Camdon hanglamp welke een echte eyecatcher is voor de ruimte.

Voor het woongedeelte hebben we gekozen voor de Lorenzo loungebank in de stof Bergamo fur silver. Ook hier hebben wij gekozen voor ronde salontafels zodat de ronde vormen weer terugkomen in de ruimte. Een vloerkleed zorgt altijd voor sfeer, het maakt je woonkamer compleet. Je meubels worden één geheel. Daarom kan er in dit ontwerp ook geen vloerkleed missen! Hier hebben we gekozen voor de Luxury kleur 13 welke een warme en luxe uitstraling heeft.

De klant wilde ook een mooie boxspring in een lichte stof. Hiervoor hebben we de boxspring Brooklyn uitgekozen in een heerlijk zachte teddy stof. De kleuren in de slaapkamer komen weer terug en stralen net als in de woonkamer rust en luxe uit.

De grootte Firenca loungebank in de stof Napels light Grey steekt af tegen de donkerblauwe muur waardoor deze lekker opvalt. De rug kussens zijn voorzien van een ruitjes motief maar kunnen ook omgedraaid worden naar een glad rug kussen. Op deze manier kun je spelen met de sfeer en look van de ruimte, zonder veel te hoeven veranderen!

Het marmer van de eettafel en salontafel zorgt voor een luxueuze effect welke wordt gecombineerd met de warme tinten van de eetkamerstoelen, het goud in de accenten van meubelen de contrasterende kleuren van donkerblauw en groen welke de ruimte wat meer pit geeft!

“Bedankt Kiki voor het realiseren van ons droomhuis!”

Deel op

Gerelateerde berichten