Nederland Ontdekt – Ferry Doedens

Aflevering 09 Oktober 2022

Bij Meubel & Slaaphuys wacht Ferry een Interieuradvies op maat.

Doormiddel van een 3D Animatie wordt hij meegenomen in een nieuw warm, gezellig, ingericht huis, waarbij kale betonnen muren omgetoverd worden in een realistisch beeld.

Het enthousiasme is van zijn gezicht af te lezen!

De woonkamer is niet al te groot, Een lichte bank in het midden van de woonkamer moet het centrale rustpunt worden. Een lichte stof biedt naast rust ook ruimte.

De Firenca hoekbank van UrbanSofa biedt vele mogelijkheden omtrent het samenstellen van een bankstel. Met de heerlijke lounge opstelling kan Ferry na een drukke werkdag lekker chillen.

Door ronde vormen aan je interieur toe te voegen, worden de strakke lijnen doorbroken en breng je meer speelsheid en zachtheid in je interieur.

“A touch of colour” mag natuurlijk niet ontbreken. Hoe tof zijn de bloemboeketten van Silk-ka flowers? Ze geven de woning net dat stukje flair wat deze nodig heeft en nog een voordeel, je hoeft ze nooit water te geven…

Met gouden accenten wordt er warmte in de woning gebracht. En wat het plaatje echt compleet maakt is het schilderij “Think” van Mondiart als eyecatcher!

Door de combinatie van verschillende materialen en vormen is er voor Ferry een warm, gezellig, interieur gecreëerd waar hij zich echt thuis kan gaan voelen!

Gerelateerde berichten