Dave Roelvink

“In hoofdlijnen zoek je je eigen stijl uit, Zij helpen je om het echt, af te maken!”

Stap de showroom binnen en voel je meteen thuis, net als Dave. De vernieuwde trendruimte, gevuld met organische vormen, zachte stoffen en rustgevende tinten, trok meteen zijn aandacht. Dave zei: ‘Dit is dé stijl die ik wil!’

Interieurstyliste Kiki toverde zijn wensen om in een 3D-belevenis. En zeg nou zelf, wie vindt het niet fantastisch om zijn nieuwe woning compleet ingericht op realistisch beeld te zien? En, zoals jullie kunnen zien in het filmpje, is dat helemaal gelukt, met de witte, organische vormen van de Bloomstone meubelcollectie van Richmond Interiors in combinatie met strakke meubelen van Puuur Interiors.

Wat Dave’s bank betreft, het leuke is dat je deze zelf samen kan stellen dankzij het unieke concept van Urbansofa! De opstelling van de Carl bank is speels en nodigt uit om lekker te chillen!

En dan de finishing touch…

De wandpanelen met Arte behang zijn dé eyecatchers in het hart van de woonkamer. De structuur van het vloerkleed en de accessoires geven de finishing touch, waardoor de woning tot leven komt met een knusse dosis warmte en charme.

In zijn slaapkamer staat de luxe Cardiff boxspring, ja, wat kan je er verder over zeggen… Hij staat gewoon prachtig!”

Geweldig om Dave op z’n Amsterdams te horen zeggen:
“Super gezellige volksmensen die lekker meedenken!”

Interieuradvies ook voor jou

Restylen, verbouwen of een nieuw huis? Wij helpen je graag met jouw droominterieur. Of het nu gaat om een zoektocht naar de juiste indeling, woonstijl, of een aanpassing in accessoires. Wij denken met je mee.

Om een goed advies te kunnen geven is persoonlijk contact belangrijk. Wij nodigen je graag uit bij ons in de showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken wij de ideeën en wensen. Wij nemen u mee in onze wereld van 4000m2 inspiratie en verschillende stijlen waarbij we alle wensen op papier en of digitaal tot een compleet plan kunnen maken. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat kan je bij ons verwachten:
  • Persoonlijk advies
  • In elke woonstijl & ieder budget
  • Kleur & materiaal advies
  • Stylings advies
  • Fotorealistische 3D tekeningen

Shop the look van Dave!

Gerelateerde Projecten