Hoektafel Noowa UrbanSofa

349.00 189.00

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Bekijk PDF

    Uw voordeel

  • Aanwezig in de showroom
  • Bezorging aan huis
  • Gespreid betalen
  • 7 dagen per week geopend
  • CBW erkend
  • Achteraf betalen

Beschrijving

De Noowa Oak tafelserie is een prachtige serie, uitgevoerd in Europees eiken. met een massief eiken toplaag van 5mm dik.

Deze schitterende eiken tafelserie vind zijn oorsprong in het Indiase dorpje Noowa.

In Rajasthan waar veel van onze karpetten worden geknoopt vind je Fort Noowa en tijdens een bezoek aan dat Fort werden we geïnspireerd door de strakke maar toch stijlvolle lijnen.

Terug in Nederland hebben we dat vertaalt naar deze prachtige serie en uitgevoerd in Europees eiken.

Door het gebruik van een massief eiken toplaag van 5mm heeft elke tafel zijn eigen unieke karakter. Het zwarte stalenonderstel maakt de beleving compleet.

Een tafel uit de Noowa serie past in elk interieur.

 

Extra informatie

Breedte (cm) x Diepte (cm) x Hoogte (cm)

60 x 60 x 45

Materiaal

Europees Eiken, Staal

Merk

bezorgen

Wij bezorgen gratis bij u thuis bij elke bestelling vanaf €20,-.

Retourneren

Aankopen gedaan via de online shop: Als professionele organisatie, houden wij ons natuurlijk ook aan de '' wet kopen op afstand '', dit houdt onder meer in dat u uw aankoop zonder opgaaf van reden aan ons kunt retourneren binnen 7 dagen. (dit geldt echter niet voor aankopen gedaan in onze winkel). Het aankoop bedrag (excl. verzendkosten en retour kosten) wordt dan binnen 30 dagen aan u teruggestort. Omdat wij altijd voor en na aankoop onze klanten goed willen informeren hebben wij hieronder de retour voorwaarden duidelijk opgesteld.

Retour voorwaarde:

* Stuur de artikelen in de originele en onbeschadigde verpakking retour.

* Om hygiënische redenen kunnen slaapartikelen box springs, kussens, dekbedden, toppers, matrassen, bodems en/of artikelen die op maat gemaakt moeten worden zoals banken en gestoffeerde artikelen niet geretourneerd worden. Deze retouren worden niet in behandeling genomen.

* Het artikel dient compleet geretourneerd te worden, niet gemonteerd te zijn of te zijn geweest.

* Vul het bijgeleverde retourformulier volledig in en onderteken deze.

* Frankeer het retourpakket voldoende, niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen kunnen niet in behandeling worden genomen en worden geweigerd. (verzend kosten zijn voor rekening van de klant)

* Het retour sturen van grotere artikelen (box springs, meubelen ed.) kan evt. ook verzorgd worden door het Meubel & Slaaphuys echter worden hier dan wel de retour en/of verzendkosten bij u in rekening gebracht. Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

* U kunt ook uw aankoop zelf retour brengen (binnen 7 dagen) bij ons in de winkel te Delft, hier zijn dan uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Na retourbezorging zal ook binnen de 30 dagen uw aankoopbedrag (excl. verzendkosten) retour gestort worden.

Als u een artikel retour wil sturen ter vervanging, neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Mochten er verder nog onduidelijkheden zijn, raadpleeg dan onze klanten service of onze algemenevoorwaarden.

 

Aankopen gedaan in de winkel:

Aankopen gedaan in onze winkel kunnen niet retour genomen of omgeruild worden.

 

Indien u een artikel retourneert dient u altijd dit retourformulier volledig in te vullen, een kopie van de factuur mee te sturen en het product te voorzien van bescherming voor transport.

Andere suggesties…